Рецепт найсмачнішого шашлику від “Студії м'яса”
Рецепт найсмачнішого шашлику від “Студії м'яса”

За теплої погоди хочеться якнайшвидше вибратися на природу та влаштувати пікнік! Традиційно українці смажать шашлики, адже що може смакувати краще, ніж соковите та запашне м’ясо, коли довкола так багато зелені, чути спів птахів і лагідно гріє сонце. У кожного господаря є свій рецепт шашлику, але погодьтеся, що для ідеальної страви першочергово потрібно вибрати ідеальне м’ясо! Саме від нього залежить, наскільки смачною і ситною буде страва. Ми рекомендуємо завжди вибирати свіжі продукти, що не проходили заморожування, тому запрошуємо до нашої мережі магазинів “Студія М’яса”: тут Вам допоможуть купити найкраще м’ясо для шашлику чи запропонують уже готовий замаринований варіант.

У місті Тернопіль “Студія м’яса” працює задля Вашого смачного та веселого дозвілля, приходьте до нас та купуйте якісні продукти для заміського пікніка! Також будемо раді бачити Вас і в інших крамницях нашої мережі.

 

Як замаринувати шашлик? Прості рецепти від “Студії м’яса”

 

У наших магазинах можна придбати шашлик у готовому маринаді, але, якщо у Вас є час і бажання зробити його власноруч, то ми готові Вам допомогти! З цими рецептами Ви будете на 100% впевнені у насиченості смаку та особливості Вашої страви. Як замаринувати шашлик? Пропонуємо кілька ідей:

Свинний по-вірменськи. 2-3 цибулини середнього розміру, одну з яких натерти на дрібній терці, інші кільцями; 1 столова ложка пряної аджики; 30 мл соняшникової олії; сіль, перець за смаком.

Куряче м’ясо на шашлик можна приготувати з азійськими нотками. 100 мл соєвого соусу; 1 великий апельсин порізати кільцями; приправа до м’яса, перець та сіль за смаком (з сіллю обережно, соєвий соус і без того дуже солоний).

Шашлик з яловичини на мінеральній воді — 1 пляшка сильногазованої питної води; 3-4 великих цибулини; 3-4 зубчики часнику; 2 листочки лавру, сіль, перець та приправа до шашлику за смаком.

Пропонуємо також індиче м’ясо купити, для маринаду взяти наступні інгредієнти — 0.5 л кефіру; 2-3 цибулини; 3 солодких перців; 100 г томатного соусу або пасти; сіль, перець за смаком.

Простий та добре всім знайомий маринад — 200 г майонезу або сметани; 3 цибулини; сіль, перець за смаком.

Мережа магазинів Студія м’яса радить маринувати страву у будь-якій посудині, окрім алюмінію. Зберігайте замариновані шматочки м’яса у холодильнику “під пресом”, попередньо щільно накривши посудину. Час маринування залежить від жорсткості м’яса, але чим довше, тим краще — оптимально 4-6 годин.

Ціни на м’ясо в Україні постійно стрибають, але якщо купуватимете продукцію від виробника в офіційному магазині, Ви неодмінно заощадите кошти! У наших крамницях завжди великий асортимент м’ясних продуктів на будь-який смак, ми допоможемо вибрати найсмачніше м’ясце для Вашого незабутнього пікніка! Окрім цього, у нас діє Програма лояльності, що дозволяє заощадити ще більше: ми робимо все, щоб наші клієнти були задоволені!

 

Як приготувати шашлик, від якого всі будуть у захваті?

 

Для того, щоб приготувати шашлик, потрібно спочатку ретельно промити м’ясо під проточною водою, прибрати всі плівочки. Поріжте його на порційні шматки. Приготуйте маринад за рецептом, що Вам смакує. Ретельно, але обережно, змішайте всі інгредієнти таким чином, щоб кожен шматочок був огорнений маринадом. Радимо взяти дрова фруктових дерев, наприклад, яблуні чи вишні, їх тонкий аромат зробить страву смачнішою.

Перед тим, як зробити шашлик, дайте йому 40-60 хв постояти за кімнатної температури, а вже потім смажте на шампурах чи решітці для гриля. Час від часу змінюйте сторону обсмаження, до залишків маринаду можна додати трохи води і поливати цією сумішшю шашличок, тоді він буде ще соковитішим та ніжнішим!

Запрошуємо відвідати нашу мережу магазинів м’ясних виробів: готуймося до смачного відпочинку на природі разом!

Рецепт найсмачнішого шашлику від “Студії м'яса”