Поради Студії М’яса, як не помилитися у виборі  ковбаси
Поради Студії М’яса, як не помилитися у виборі ковбаси

Для більшості українських родин ковбаса є важливим складником щоденного раціону, жодне свято не обходиться без ковбасної нарізки! Саме тому варто ретельно обирати м’ясні продукти до свого столу. Ми радимо купити натуральну ковбасу, позаяк сумнівні альтернативи гірші за своїми смаковими властивостями, а ще можуть нашкодити здоров’ю!

Недобросовісні виробники замінюють м’ясо на обрізки, мелені хрящі та жили, маскують сою та крохмаль, здобрюючи це все ароматизаторами, підсилювачами смаку. Ковбаску люблять всі — від дітей до стареньких, тому не шкодуйте грошей, нехай на столі буде натуральна ковбаса, а не “продукт м’ясомісткий чи м’ясорослинний”! У магазинах нашої мережі Ви завжди можете придбати високоякісні ковбаси від Тернопільського м’ясокомбінату.

 

Як купити ковбасу, щоб вона була смачною та якісною?

 

По-перше, краще робити покупки у перевіреному магазині, асортимент якого Ви добре знаєте, але основний критерій - це сертифікати якості. Ідеально купити ковбасу у фірмовому магазині виробника. По-друге, зважайте на склад продукту та вивчайте етикетки. Кілька порад з вибору смачної та якісної ковбаси:

Насичений червоний або яскравий рожевий колір свідчить про надмірну кількість барвників, зокрема нітриту натрію. Безпечний та натуральний виріб має рожево-сірий колір.

Вимоги до якості ковбас передбачають вказування всіх складників, але деякі виробники намагаються обійти ці правила, наприклад, замість сої вказують рослинний білок тощо.

Натуральна ковбаса має помірний аромат м’яса, ненав’язливий і легкий. Якщо чути сильний м’ясний запах або спецій, значить у складі ароматизатори, що приховують реальні інгредієнти.

Мережа магазинів “Студія м’яса” акцентує Вашу увагу знову на складі: першим повинно бути м’ясо птаха або худоби, до того ж у відсотковому співвідношенні його має бути більше за всі інші інгредієнти.

Чим нижче сорт, тим менше у складі дійсно м’ясних складників, натомість переважають субпродукти та замінники. Найкраща ковбаса в Україні доступна для покупки у нашій мережі крамниць. Якщо хочете 100% натуральну ковбаску, беріть вищий сорт, перший сорт передбачає вміст натурпродукту 85%, другий і третій сорт є дешевою альтернативою нормальній ковбасі.

Вам більше не потрібно шукати хороші продукти деінде, адже Тернопільський м’ясокомбінат виготовляє високоякісні м’ясну продукцію, яку можна вживати кожного дня! Покупці магазинів Студія м’яса у Тернополі стверджують, що наша ковбаса викликає довіру, а ще вона завжди смакує і приємно вражає ціною! Тому, якщо Ви дбаєте про себе та своїх рідних, приходьте до нас за смачною натуральною ковбасою!

 

Чому варто купувати у “Студії м’яса”? З нами співпрацюють найкращі національні виробники ковбаси в Україні!

 

Мережа продуктових магазинів “Студія м’яса” — це справжній народний бренд, якому довіряють українські родини! Завдяки тому, що нам постачають товар перевірені виробники ковбаси в Україні, в асортименті кожної м’ясної крамниці виключно якісна, смачна і сертифікована продукція!

Серед наших партнерів найбільші виробники ковбас на Західній Україні. Продукцію Тернопільського м’ясного комбінату знають і люблять навіть за межами цього регіону! Для оптових і роздрібних покупців у нас завжди доступні ціни та чудовий асортимент: варені, копчені, сиров’ялені, напівкопчені ковбаси вищого ґатунку на будь-який смак! Справжня ковбаса у м. Тернопіль вже чекає на Вас у крамницях мережі “Студії м’яса”!

Поради Студії М’яса, як не помилитися у виборі ковбаси