Рецепт корисних котлет у духовці: смачно, як у мами!
Рецепт корисних котлет у духовці: смачно, як у мами!

Улюбленцями багатьох українських родин є котлетки, які ідеально поєднуються з різними гарнірами: паста, каші, смажена картопелька або всім рідне з дитинства пюре з вершковим маслом чи підливою. Приготувати смачні котлети у духовці може кожен, якщо правильно обере для них найголовніший інгредієнт — свіже м’ясо! Звичайно, можна придбати готовий фарш, але тільки у тому випадку, якщо Ви довіряєте якості продукції магазину. Завжди запитуйте сертифікати, адже м’ясо є небезпечним на стихійних ринках та у неспеціалізованих магазинах.

Мережа магазинів “Студії м’яса” пропонує чималий вибір м’ясних продуктів вищого ґатунку, про що свідчать сертифікати якості, зокрема свіжий фарш, з яким кожна Ваша страва буде королівською! Ми реалізуємо продукцію від Тернопільського м’ясокомбінату, тому додамо наступне:

все м’ясо вирощене на екофермах і відповідає держстандартам якості;

сировина та готова продукція проходять жорсткий лабораторний контроль;

персонал обов’язково дотримується санітарних норм.

Магазини “Студії м’яса” гарантують, що всі наші продукти екологічно чисті, 100% свіжі та смачні, адже ми піклуємося про здоров’я кожного покупця, і прагнемо, щоб він був задоволеним і ситим!

 

Фантастично смачні домашні котлети: рецепт від мережі м’ясних крамниць “Студія м’яса”

 

Як ми вже згадували, найкраще смакують власноруч приготовані домашні котлети. Рецепт, який ми пропонуємо спробувати, дуже простий і не забере багато Вашого часу!

Інгредієнти: 1 кг свіжого м’яса (свинина, яловичина, курятина або рівнопропорційна суміш); 1-2 яйця; 3 шматки хліба без окрайця; 2 великі цибулини; рослинна олія; сіль, перець, спеції та зелень за смаком. Що необхідно зробити:

Купити м’ясо, що Вам найбільше смакує. Краще взяти цілий незаморожений шмат, в якому є гарні жирові прожилки, тоді під час приготування жир розтоплюватиметься та пом’якшуватиме саме м’ясо, а ще зробить його соковитішим. Також можна купити фарш із різних видів м’яса, що вже має у складі жирок, або взяти невеликий шматочок сала та перемолоти його.

Пропустити м’ясо через м’ясорубку або берете вже готовий фарш, додати дрібно нарізану цибулю. Залийте невеликою кількістю води м’якуш хліба, за 5 хв додайте його разом із залишками води до суміші. Тоді котлети у духовці повністю приготуються і не втратять необхідної соковитості.

Наостанок додайте яйце, сіль, мелений чорний перець та спеції за Вашим бажанням. Можна ще покласти дрібно рублену зелень, що також зробить Ваші котлети, запечені у духовці, смачними та оригінальними.

Ретельно змішайте всі інгредієнти, змочіть долоні водою та вимісіть м’ясне тісто: берете невеликими порціями суміш та з силою кидайте її назад у миску. Такі дії варто зробити з усім фаршем, поки він не стане еластичним та однорідним. Завдяки цьому не розвалюватиметься та рівномірно пропікатиметься котлетне м’ясо. Ціна в Україні на високоякісну продукцію найдемократичніша саме у нашій мережі, тому заздалегідь придбайте все необхідне до Вашої вечері!

Розігріти духовку до 180°, форму застелити пергаментним папером, покласти котлетки та запікати протягом 30 хв, час від часу переставляти форму іншою стороною. За потреби подовжіть час приготування.

 

Де можна купити фарш на котлети?

 

У наших магазинах Ви можете купити фарш на котлети, а також цілі шматки м’яса для приготування фаршу вдома. Ми гарантуємо свіжість та безпечність своєї продукції!

Наші магазини свіжого м’яса у Тернополі пропонують продукти від Тернопільського м’ясокомбінату та інших перевірених українських виробників. Гордість “Студії м’яса” — це високоякісна продукція, яку виготовляють спеціально для Вас та Вашої родини! Підприємства дотримуються всіх технологічних та санітарних умов на виробництві, самі вирощують тварин на фермах, тому ми впевнені у свіжості та безпечності кожного продукту! Запрошуємо відвідати наш магазин м’ясних виробів, і нумо готувати смачні котлети, як у мами!

Рецепт корисних котлет у духовці: смачно, як у мами!